Esküvői fotó

ág

Kedves Jegyespár!

Először is gratulálok nektek a közelgő esküvőtök alkalmából és engedjétek meg nekem hogy tegeződjünk!

Ha képeim elnyerték a tetszéseteket, kérlek töltsétek ki az oldal alján lévő kérdőívet, és én rövid időn belül felveszem veletek a kapcsolatot!

 

Először is gratulálok nektek közelgő esküvőtök alkalmából!

Egy fotós az, aki talán a legtöbb időt tölti veletek a nagy napon! Ott van a sminkesnél, a fodrásznál, a készülődés közben, a kikérőkön, a polgári-egyházi szertartásokon, és a lakodalomban! Nem mindegy tehát hogy ki az aki dokumentál minden egyes pillanatot! Minden fotósnak teljesen egyedi a látásmódja, az utómunkája, ami markánsan meghatározza a képet! Itt az oldalamon sok képet megtalálhattok hogy én milyen képeket készítek! Fontos nekem, hogy szinte észrevétlenül dolgozzak, nem zavarva az eseményeket, viszont elkapva minden egyes pillanatot! A tekintetet, egy mosolyt, az igent, és még sok minden mást! Igyekszem minden körülmények között kihozni magamból a maximumot hogy igazán emlékezetes pillanatokat rögzítsek nektek, amit élmény lesz vissza nézni évek múltán is! 

Fontosnak tartom még, hogy az esküvő után legkésőbb 3 hét múlva megkapjátok az összes képet! Mindegyik képemet csak utómunka után adom át a legjobb minőségben, előhívott képek kíséretében, egyedi díszdobozban ajándék pendrive-val ! 

Esküvői csomagjaimat itt tudod megtekinteni!

Create a website or blog at WordPress.com