Esküvői film

ág

Kedves Jegyespár!

Először is gratulálok nektek a közelgő esküvőtök alkalmából és engedjétek meg nekem hogy tegeződjünk!

Ha filmjeim elnyerték a tetszéseteket, kérlek töltsétek ki az oldal alján lévő kérdőívet, és én rövid időn belül felveszem veletek a kapcsolatot!

 

Hazánkban most kezd egyre divatosabb lenni az esküvői cinematográfia! Amerikából indult el az esküvői videózás ezen fajtája, amely teljesen eltér a hagyományos magyar esküvői videózástól! Az esküvői cinematográfia lényege, hogy az esküvő napján rögzített videókat, filmszerűen, zenei aláfestéssel röviden összevágják. Míg régebben átadtak több óra hosszúságú anyagot, gyakran minden effekt és utómunka nélkül, addigra ez az új irányzat próbálja teljes mértékben vissza adni az esküvő hangulatát, felesleges részek, videók nélkül, csak is a lényegre koncentrálva, amit öröm és élmény lesz visszanézni évek múlva is! Az új full-frames DSLR fényképezőgépek és széles látószögű, nagy fényerejű objektívek, amiket én is használok pedig tökéletesek arra hogy fullHD minőségben rögzítsék a nagy napot! De a fényképezőgépeken kívül még fontos a rázkódásmentes felvételekhez a különböző állványok és steadycam-ek. Nekem az egyik legsokoldalúbb steadycam-em, kamera stabilizátorom van, ami egy mellény segítségével és több rugóstaggal együtt lehetőséget ad arra ,hogy kiváltsa több ember közreműködését, és szinte észrevétlenül tudjam a lehető legtöbb, legfontosabb pillanatokat megörökíteni!

Mostanában egyre népszerűbb az úgynevezett Jegyes kis filmet készíttetni az esküvő előtt, amiben a hamarosan házasulandó pár elmeséli hol és hogyan ismerkedtek meg. Ezt a kis filmet akár az esküvőn is le lehet vetíteni, nagyon ötletes és kreatív tud lenni!

 

 

Esküvői csomagjaimat itt tudod megtekinteni!

 

 

 

 

Create a website or blog at WordPress.com